Telefon

(0371) 123 209

Email

andsilva_fenes@yahoo.com

logo andsilva3

About us

Rafinăm frumusețea lemnului

Servicii Premium

Oferte premium pentru nevoile tale: servicii care excelează prin materiale selectate cu grijă și calitate superioară

Young carpenter working on woodworking machines in the furniture factory
32+
Ani de experienta

Decenii de Expertiză în Serviciile Noastre: Descoperă Experiența Noastră

Bun venit în culisele noastre, unde cifrele nu spun întreaga poveste. Aici la AND SILVA IMPEX SRL, fiecare proiect și fiecare parteneriat își are propria poveste de spus. Descoperiți ceea ce ne definește cu adevărat: experiența noastră vastă și serviciile de calitate care au inspirat încredere în sute de clienți și parteneri. În această secțiune, vă invităm să explorați numărul de proiecte finalizate și să vă alăturați comunității noastre de clienți mulțumiți și parteneri de încredere.

4,000+

Proiecte finalizate

3375+

Clienti fericiti

Experiență, Diversitate și Calitate"

Experiența noastră îndelungată în industria lemnului, diversitatea gamei noastre de produse și angajamentul nostru față de calitate sunt elementele care ne disting și ne plasează în fruntea pieței. Descoperiți mai multe despre ceea ce ne face să ieșim în evidență și cum putem satisface nevoile dumneavoastră cu profesionalism și încredere. Suntem aici să vă oferim soluții de înaltă calitate pentru proiectele și nevoile dumneavoastră din lemn.

Experiență îndelungată în industria lemnului:

Cu o istorie ce se întinde peste mai mult de trei decenii, Societatea Comercială AND SILVA IMPEX SRL dispune de o vastă experiență în producția și furnizarea de produse din lemn. Această experiență îi permite să ofere produse de calitate superioară și soluții adaptate nevoilor clienților.

Diversitatea gamei de produse:

Compania produce o gamă variată de produse din lemn, incluzând furnir din fag, placaje mulate pentru scaune (sezuturi, spătare, scoici) și elemente pentru somiere pat (lamele elastice și lonjeroane). Această diversitate permite satisfacerea cerințelor multiple ale clienților din diferite industrii și segmente de piață.

Angajamentul față de calitate și inovație:

AND SILVA IMPEX SRL este angajată să ofere produse de cea mai înaltă calitate, utilizând tehnologii moderne și materiale de primă clasă. Compania investește constant în cercetare și dezvoltare pentru a inova procesele de producție și pentru a răspunde cerințelor în schimbare ale pieței, menținând în același timp standardele ridicate de calitate.

Noi punem accentul pe speranță, ajutor și echipă.

Manager General
Wood Background
Lazarescu Andrei
Director Economic
Wood Background
Director Comercial
Wood Background
Diresctor Tehnic
Wood Background

Ai nevoie de mai mult ajutor?

Contacteaza-ne folosind numerele de mai jos
Suport Clienti

(888) 4000-234

Contact business

(888) 4040-300

Scrie-ne

Intrebari adresate frecvent

Bine ați venit în secțiunea noastră de ‘Întrebări Frecvente’! Aici veți găsi răspunsuri la cele mai comune și importante întrebări pe care le au vizitatorii noștri. Ne-am concentrat să acoperim o gamă largă de subiecte pentru a vă oferi claritate și informații de încredere. De la detalii despre serviciile noastre, până la informații despre politica noastră de returnare sau modul de funcționare a platformei noastre, suntem aici să vă ajutăm să găsiți răspunsurile de care aveți nevoie. Dacă întrebarea dvs. nu se regăsește deja aici, nu ezitați să ne contactați și vom fi bucuroși să vă oferim suportul necesar. Explorați și aflați mai multe!”

Producem furnir din fag, placaje mulate pentru scaune (sezuturi, spătare, scoici) și elemente pentru somiere pat (lamele elastice și lonjeroane).

Societatea noastră, AND SILVA IMPEX SRL, a fost înființată în anul 1992, având o experiență vastă în producția și furnizarea produselor de lemn.

Produsele noastre se remarcă prin calitatea superioară a lemnului de fag, rezistența și durabilitatea lor în timp. Furnirul și placajele mulate sunt realizate cu atenție la detalii pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale clienților noștri.

Furnirul, placajele mulate pentru scaune și elementele pentru somiere pat sunt folosite în diverse industrii precum producția de mobilier, industria auto sau în construcția de mobilier casnic și comercial.

Ne mândrim cu calitatea produselor noastre și oferim garanții extinse pentru toate articolele noastre. Suntem dedicați să livrăm produse fiabile și satisfacția clienților noștri este prioritatea noastră.

Pentru a comanda produsele noastre sau pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii noastre de contact sau prin datele noastre de contact disponibile pe site-ul nostru. Echipa noastră este întotdeauna disponibilă să vă ofere suportul necesar și să răspundă tuturor întrebărilor dumneavoastră.