Telefon

(888) 4000-234

Email

support@domain.tld

logo andsilva3

Servicii si Produe

Modelăm tradiția în lemn, creând mobilă ce își găsește locul în inimile și căminurile tale.

Galerie Produse

Catalog

Lonjeroane

Lame Elastice

Scoici

Spatare

Sezuturi

Experiență, Diversitate și Calitate"

Experiența noastră îndelungată în industria lemnului, diversitatea gamei noastre de produse și angajamentul nostru față de calitate sunt elementele care ne disting și ne plasează în fruntea pieței. Descoperiți mai multe despre ceea ce ne face să ieșim în evidență și cum putem satisface nevoile dumneavoastră cu profesionalism și încredere. Suntem aici să vă oferim soluții de înaltă calitate pentru proiectele și nevoile dumneavoastră din lemn.

Experiență îndelungată în industria lemnului:

Cu o istorie ce se întinde peste mai mult de trei decenii, Societatea Comercială AND SILVA IMPEX SRL dispune de o vastă experiență în producția și furnizarea de produse din lemn. Această experiență îi permite să ofere produse de calitate superioară și soluții adaptate nevoilor clienților.

Diversitatea gamei de produse:

Compania produce o gamă variată de produse din lemn, incluzând furnir din fag, placaje mulate pentru scaune (sezuturi, spătare, scoici) și elemente pentru somiere pat (lamele elastice și lonjeroane). Această diversitate permite satisfacerea cerințelor multiple ale clienților din diferite industrii și segmente de piață.

Angajamentul față de calitate și inovație:

AND SILVA IMPEX SRL este angajată să ofere produse de cea mai înaltă calitate, utilizând tehnologii moderne și materiale de primă clasă. Compania investește constant în cercetare și dezvoltare pentru a inova procesele de producție și pentru a răspunde cerințelor în schimbare ale pieței, menținând în același timp standardele ridicate de calitate.